Kurki w śmietanie

Kurki w śmietanie
Reklamy

Ze świeczką należy szukać ludzi którzy nie lubią kurek w śmietanie. Kurka, czyli pieprznik jadalny to bardzo specyficzny grzyb. Bardzo trudno go przygotować do zastosowania w posiłku, ponieważ w jego zakamarkach ciągle czycha piasek. Najłatwiej usunąć go szczoteczką do zębów pod bierzącą wodą. Gdy to już zrobimy, polecam znaleźć dobry przepis na te grzyby w śmietanie. Ten dostępny na blogu kulinarnym jest wprost wyśmienity.

Dołącz do nas:

Ocena:

  • Ocena: 3.2/10 (20 głosów)


  • Inne informacje:

    Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

    Restauracja Kraków

    Odwiedziny w galerii handlowej nie powinny wiązać się jednak ze stołowaniem się w barach szybkiej obsługi, tam się znajdujących. Jeśli więc w sobotnie...

    Restauracje w Radomiu blog

    Restauracje Radom to blog opisujące naszym zdaniem najlepsze dania w Radomiu. Bardzo lubimy dobre jedzenie i kibicujemy dobrym kucharzom. Piszemy dla ...

    Usagi Sushi Bar – najlepszy w Warszawie!

    Dla znawców sushi to ciekawe porównanie, dla nowicjuszy to ciekawe doznanie kulinarne, czyli zamawiaj w Sushi Barze Usagi w Warszawie. Dowozimy pod dr...